ILIEV ZAGRMEO: Sportski direktor Partizana se oglasio posle BRUKE u Talinu!

Autor:

Sport

26.11.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oglasio se nakon šokantnog poraza crno-belih u Estoniji.

ILIEV ZAGRMEO: Sportski direktor Partizana se oglasio posle BRUKE u Talinu!

Foto: Starsport

Partizan je izgubio od Flore u Talinu sa 1:0 i tako zakomplikovao sebi situaciju u grupi B.

- Pomalo mi je neverovatan taj splet događaja pre i za vreme utakmice sa Florom. Ako je trebalo da doživimo utakmicu sa toliko grešaka i pehova, onda u redu i siguran sam da se ovako nešto više neće ponoviti - rekao je Ivica Iliev za "Maxbet sport" i dodao:

- Sve mi se nekako čini da smo se previše opustili. Da smo možda malo i potcenili rivala! Odlično smo ušli u takmičenje, zabeležili dve pobede, a onda u naredna tri meča osvojili samo bod. To je činjenica. I umesto da mirno privedemo sve kraju, dogodilo se da je jedna utakmica promenila sve. Kada ovo pričam, mislim na sve nas u klubu, a polazim od sebe.

Iliev kaže da je pristup fudbalera Partizana utakmici u Talinu bio neadekvatan.

- Nismo smeli utakmici sa Florom da pristupimo na onakav način. Imam utisak kao da smo svi unapred upisali tri boda! Ne mislim tu samo na igrače, ponavljam. Dalje, gol smo primili u najgorem mogućem trenutku, u 44. minutu i to ni iz čega, ali bukvalno. Tada smo izgleda tek shvatili svu ozbiljnost situacije pa smo u drugom poluvremenu pokušali nešto, ali ima dana kada zaista ništa ne polazi za rukom. zatim je došla i povreda Markovića, u trenutku kada je trebalo da stisnemo rivala u poslednjih deset minuta. Nažalost, zbog ranije izvršenih izmena ostali smo sa igračem manje što je bio dodatni problem.

Sportski direktor Partizana i dalje veruje u Aleksandra Stanojevića, za kojeg kaže da sve drži pod kontrolom.

- Pričam ja sa igračima svakodnevno, a i trener Stanojević tu stvari drži pod kontrolom, na maksimumu. Nema tu šta mnogo da se priča, svako treba da pođe od sebe i da preispita sebe. Od jedne realno dobre situacije došli smo do toga da nam je poslednji meč biti ili ne biti za opstanak u Evropi. Ali ponavljam, ako je trebalo da nam se u jednom meču sve ovo izdešava, onda neka… Uostalom, u Ligi konferencija bilo je još zanimljivih rezultata. Jedna Mura dobila je Totenhem, ranije je norveški Bodo pobedio Romu 6:1… Ima takvih dana u fudbalu - zaključio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading