PUCA U SUŠTINU: Sneža Borjan bez dlake na jeziku!

Autor:

Sport

26.11.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veoma važnu pobedu u petom kolu grupne faze Lige Evrope nad Ludogorecom sa 1:0 i tako došli na korak naredne faze takmičenja.

PUCA U SUŠTINU: Sneža Borjan bez dlake na jeziku!

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan

Snežana Borjan, supruga kapitena crveno-belih Milana Borjana, odgledala je utakmicu i poručila da će šampion u Portugalu u poslednjem kolu protiv Brage sačuvati prvu poziciju:

- Zanimljiv meč i važna pobeda. Suprug ima lepe uspomene iz perioda kada je igrao za Ludogorec. Imao je verovatno iste emocije kada je i igrao tamo. Zvezda je dominirala u otvorenoj utakmici i na kraju ostvarila evropski trijumf. Drago mi je da je Milan imao sjajne intervencije u prvom poluvremenu i onu važniju na kraju meča, kada je najvažnije. Pratila sam utakmicu u Danskoj, rezultat Zvezdi ne ide na ruku, ali se nadam da u Portugalu mogu do prve pozicije- rekla je Sneža za "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading