MAJSTORE, SAMO POLAKO! Bezobrazluk uz porciju prepotentnosti pred ključnu borbu za proleće u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

26.11.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Midtjilanda uspeli su da savladaju Bragu na svom terenu rezultatom 3:2 i tako naprave ogroman korak ka narednoj fazi. Za taj poduhvat potrebna im je pobeda u poslednjem kolu nad Ludogorecom u Bugarskoj.

MAJSTORE, SAMO POLAKO! Bezobrazluk uz porciju prepotentnosti pred ključnu borbu za proleće u Ligi Evrope!

Foto: Starsport

Sa druge strane Zvezda je savladala Ludogorec i drži sve konce u svojim rukama pred gostovanje u Portugaliji devetog decembra.

- Ne morate dugo da idete u školu pre nego što shvatite da ćemo, ako Braga i Zvezda, odigraju nerešeno mi biti prvi, uz pobedu. Bio bi to veliki uspeh. Ako završimo kao drugi moraćemo da igramo šesnaestinu finala Lige Evrope. Bilo bi sjajno da odemo dalje. Svi su pričali da smo ispali, ali smo izašli kao pobednici. Sada smo uvereni- rekao je Henriksen koji očigledno da i ne razmišlja o eliminacija svog tima.

Crvena zvezda bi mogla da prođe i uz eventualan poraz od Brage, a šta je crveno-belima potrebno da prezimi u Ligi Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading