OGLASIO SE TRENER BRAGE! Želi da izbaci Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

26.11.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u petom kolu Lige Evrope ekipu Ludogoreca sa 1:0 i čekaju duel protiv Brage sa jednom jedinom mišlju - ne izgubiti u Portugaliji!

OGLASIO SE TRENER BRAGE! Želi da izbaci Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Iskusni portugalski stručnjak ne gubi nadu i veruje da njegov tim u poslednjem kolu protiv Crvene zvezde može da reši sve.

- To je fudbal. Greške se dešavaju. Galeno je dao sjajan gol ali onda smo napravcili defanzovnu grešku. Nisam još pogledao snimak, ne znam da li je penal ali hajde da verujemo sudijama i VAR tehnologiji. Suočili smo se sa tškim rivalom jer je Midtjiland jako dobro ušao u meč. Postigli su gol u prvom minutu, ali smo uspeli da uspostavimo balans do poluvremena i da izjednačimo. U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda promenili pristup, zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza- rekao je Bragin trener Karlos Karvaljal posle meča.

- Kada je meč završen, bili smo svesni da smo mogli bolje da prođemo. Ali i dalje sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto. Sa utakmicom na svom terenu i pred našin mavijačima imamo sve šanse da prođemo dalje i da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moći- poručio je Karvaljal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading