SVE JE DOGOVORIO SA BARSELONOM: Izdaja veka TRESE Španiju!

Autor:

Sport

25.11.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Real Madrida Vinisijus Žunior bio je pre četiri godine na pragu transfera u Barselonu.

SVE JE DOGOVORIO SA BARSELONOM: Izdaja veka TRESE Španiju!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Sada su otkriveni detalji prepiske Andrea Kurija, skauta Barse za Južnu Ameriku, i Penje, agenta Brazilca. 

- Da budem jasan: Uradiću ono što ti kažeš. Vinisijusova sudbina je u tvojim rukama. Imam moć da manipulišem svima oko igrača i uradiću sve što želiš - glasila je poruka koju je Penja poslao Kuriju, pre nego što je Vinisijus potpisao za "Galaktikose".

 

 

Mi smo dobili veću proviziju, a igrač neće biti u senci Nejmara koji je u senci Mesija. Sa Vinisijusom u Madridu imamo mogućnost da uđemo u jedan od najvećih klubova sveta. Pogledaj koliko svojih igrača je Žorž Mendeš doveo u Real otkako im je doveo Ronalda. Pogledaj koliko je Figer doveo igrača u Real otkako im je doveo Robinja. Pogledaj šta radi Mino Rajola po Mančester Junajtedu. To je tako svuda u svetu. Vinisijus će u Madridu imati priliku da ranije uđe u tim i izbori se za mesto lidera. U Barseloni bi čekao da ode Mesi, pa da ode Nejmar... Da li je ovo prava odluka za Vinija? Ne znam… Ali znam da ćemo mi kao agenti bolje finansijski da prođemo u Madridu nego u Barsi. Možda i bolje nego sam Vinisijus - glasila je još jedna poruka Federika Penje, nakon koje je završio sa "Blaugranom" za sva vremena.

Podsetimo, Vinisijus Žunior (21) je u tekućoj sezoni odigrao ukupnu 19 mečeva za Real, postigao je deset golova, uz osam asistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading