STANOJEVIĆ NA TAPETU: Trener Partizana RAZAPET na Tviteru posle BRUKE u Estoniji! (FOTO)

Autor:

Sport

25.11.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana se vraćaju praznih ruku iz Talina, pošto su poraženi od estonske Flore sa 1:0, a navijači Partizana imaju samo jednog krivca za neuspeh.

STANOJEVIĆ NA TAPETU: Trener Partizana RAZAPET na Tviteru posle BRUKE u Estoniji! (FOTO)

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Trebalo je da Flora bude lak zalogaj za izabranike Aleksandra Stanojevića, ali ono što se desilo u Talinu će dugo boleti navijače Partizana.

To je jasno i po reakcijama na društvenim mrežama, a one gotovo jednoglasno kažu da je trener crno-belih odgovoran za brukanje crno-belih.

Pominje se i poraz od Šamroka koji su fudbaleri Partizana takođe doživeli pod vođstvom Stanojevića, a nema mnogo onih koji će se zadovoljiti dobrim rezultatima u prvenstvu.

Zbog ovakvih stvari nikada nece biti pun stadion. KK Partizan je zasluzio 20 hiljada na svakoj utakmici zbog svega dok FK Partizan ne zasluzuje 10 navijaca. Stanojevic moze da osvoji ping-pong ali to mi ne znaci nista kada se bruka po Evropi- stoji u jednom Tvitu nezadovoljnog navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Voja

25.11.2021 18:13

Ilijev na petici koke garantuje za ovog momka 🤮🤮🤮

marko

25.11.2021 23:50

Stanoje jel opet Vucic kriv? More mars!