Jokanović se seli u Španiju?

Autor:

Sport

18.12.2017

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Espanjola žele da srpski trener Slaviša Jokanović, inače menadžer Fulama, preuzme ekipu u slučaju smene Kike Floresa.

Slaviša Jokanović

Kako piše "Mundo Deportivo" čelnici Espanjola nezadovoljni su rezultatima i 16. mestom na tabeli Primere. Na poslednjih šest utakmica ekipa ima jednu pobedu i četiri poraza. 

Interesantno da je Sančez Flores pre dve godine nasledio bivšeg jugoslovenskog reprezentativca na mestu menadžera Votforda i to posle promocije u Premijer ligu. 

Španci pišu da će katalonski klub pružiti Sančezu šansu da trgne ekipu, ali ukoliko ne bude poboljšanja rezultata sledi mu otkaz. Prvi na listi naslednika je naš Slaviša Jokanović.

Srpski trener je u  Španiji igrao za  Ovijeda, Tenerifa, Deportiva i Mursije, radio je i kao trener Erkulesa. Jokanovićev Fulam trenutno se nalazi na 12. mestu na tabeli engleskog Čempionšipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading