NAJNEPRIJATNIJA VEST PRED LUDOGREC: Dva Zvezdina aduta pod VELIKIM ZNAKOM PITANJA!

Autor:

Sport

25.11.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je još ranije ustanovljeno, ekipa Crvene zvezde će večerašnji meč petog kola Lige Evrope odigrati bez nekoliko ključnih igrača, dok je protivnik, Ludogorec, potpuno desetkovan. Međutim, postoje i naznake da će trener crveno-belih Dejan Stanković i dodatno morati da skraćuje spisak za večerašnji duel.

NAJNEPRIJATNIJA VEST PRED LUDOGREC: Dva Zvezdina aduta pod VELIKIM ZNAKOM PITANJA!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Naime, osim Marka Gobeljića i Miloša Degeneka koji su pod suspenzijom zbog crvenih kartona, francuski napadač Loi Dioni je takođe van stroja a Stanković će morati dobro da razmisli i o statusu Mirka Ivanića i napadača Milana Pavkova

Foto: Starsport

 

Njih dvojica imaju žute kartone i samo mala neopreznost mogla bi da liši Dejana Stankovića njihovih usluga protiv Brage u poslednjem kolu u kojem bi crveno-beli mogli da odigraju odlučujući meč, pod uslovom da savladaju bugarskog predstavnika. 

Foto: Starsport

 

Treba naglasiti i da crveno-beli moraju da idu na pobedu u ovom meču ukoliko žele da obezbezde proleće u Evropi, takođe moraju obratiti pažnju i na meč Midtjilanda i Brage koji bi mogao dodatno da zakomplikuje stvari u grupi. 

BONUS GALERIJA
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading