"MESI, DA LI TE JE SRAMOTA?", Holanđanin opleo po Argentincu!

Autor:

Sport

25.11.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji holandski fudbaler Rafael van der Vart okrivio je Lionela Mesija za lošu partiju u porazu Pariz Sen Žermena od Mančester Sitija 2:1 u meču pretposlednjeg kola Lige šampiona.

"MESI, DA LI TE JE SRAMOTA?", Holanđanin opleo po Argentincu!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

PSŽ je u sredu poražen u derbiju grupe A pa će nokaut fazu bez obzira na ishod u poslednjem kolu dočekati na drugom mestu.

Van der Vartu se naročito nije svidela Mesija igra, naročito šetanje na terenu.

- Rastužuje me! To je stvar volje i da li želiš to ili ne. Mesi je veoma zahtevan igrač i ukoliko ne postigne gol ili asistira, to je zato što je odigrao lošu utakmicu. Nejmar želi više, Mbape takođe. Ponekad Mesijeva igra ne izgleda dobro - primetio je nekadašnji holandski fudbaler.

Uporedio je igru bivšeg asa Barselone sa Kristijanom Ronaldom i zaključio veliku razliku u voljnom momentu između njih dvojice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Na meti kritika zbog neubedljivih partija

- Mesi s vremena na vreme šeta terenom, a ja pomislim, da li ga je sramota? Počinjem da se razočaravam Mesijem, jer onakav igrač pitanje je da li će više biti rođen. To je već počelo kod Kumana. Odbijanje da radi nije nešto što bi trebalo da ide uz igrača kakav je Mesi - dodao je Van der Vart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading