NAPADAČ OZBILJNO ZAPRETIO ZVEZDI: Ne zanima nas da li ste favoriti, mogu da dam 19 golova!

Autor: Republika

Sport

25.11.2021

09:34

Ekipa Crvene zvezde večeras od 18.45 na svom stadionu ima prvu "meč loptu" za plasman u narednu fazu takmičenja Lige Evrope. Protivnik je bugarski Ludogorec, čiji su članovi nekoliko puta isticali koliko su motivisani za meč u Beogradu.

NAPADAČ OZBILJNO ZAPRETIO ZVEZDI: Ne zanima nas da li ste favoriti, mogu da dam 19 golova!

Starsport

Uprkos problemima sa sastavom, novi trener bugarskog tima Stanislav Genčev istakao je da njegovi igrači imaju i te kako samopouzdanja pred duel i ne plaše se fudbalera Crvene zvezde.

- Ostavimo to, neka misle da su favoriti. Bitno je kako mi igramo. Šta misli protivnički tim ne treba da nas zanima. Osećam se veoma dobro, nisam trenirao nekih pet dana, ali pre toga sam igrao utakmice na svaka tri dana, tako da nisam ispao iz ritma - rekao je najbolji igrač Ludogoreca Kiril Despodov koji je i nastavku istakao:

- Nedostaju mi golovi, dešava se. Svima nedostaju. Uđete u gol-šansu, promašite. Spreman sam, nikad se ne zna. Mogu da postignem 19 golova u naredne dve utakmice. Svi se naljute kada promaše, ali to je normalno, ima toga u igri. Nadam se da ću početi da postižem još golova u Evropi - rekao je Despodov.

Kiril je za sada ove sezone postigao šest pogodaka.

BONUS VIDEO
 

Komentari (1)

Loading