RECEPT ZA USPEH NA MUNDIJALU: Antić je ovo ODBIO, a Piksi MORA da prihvati!

Autor:

Sport

24.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi, moraš u Kremnu ako želiš da napraviš uspeh na Mundijalu u Kataru, poručuje tumač čuvenog "Kremanskog proročanstva" Dragan Pjević.

RECEPT ZA USPEH NA MUNDIJALU: Antić je ovo ODBIO, a Piksi MORA da prihvati!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

U selu Kremna na obroncima Tare živeli su Tarabići, čuvena vidovnjačka porodica koja je, navodno, predvidela pronalazak televizije, dolazak telefona i telegrafa u Srbiju, smene na srpskom prestolu i propast dinastije Obrenović, kao i dolazak "crvenog cara sa zvezdom na čelu" - Josipa Broza Tita.

Sada Pjević, kao tumač njihovog proročanstva, tvrdi da će selektor fudbalera napraviti čudo na Svetskom prvenstvu ako poseti čudotvorno selo.

- Znamo svi da se gol Ronalda protiv Srbije na domaćem terenu u odlučujućim minutima utakmice nije video jer je u pitanju očigledno bila viša sila. Da je gol bio priznat, Portugal bi pobedio sa 2:1 i otišao dalje, a Srbija ne bi imala ikakvih šansi za prolaz. Tako je bilo i u Lisabonu, više sile su odlučile da Srbija ide dalje. Poručujem i sada: "Ti, selektore, razmišljaj da li ćeš sarađivati s Kremnima da bi na jesen 2022. imao uspeha" - rekao je Pjević za agenciju Rina.

On je podsetio da je prethodni strateg "orlova" Radomir Antić, koji je takođe bio popularan u narodu kao Stojković, odbio da dođe u Kremnu. To je, prema Pjevićevom mišljenju, rezultiralo krahom na Mundijalu 2010. u Južnoj Africi.

- Imajući u vidu da s Kremnima, kao mestom proroka, treba sarađivati, 2010. zvali smo tadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića da dođe u Kremnu na pripreme i posluša proročanstvo Tarabića i šta se u njemu kaže. Nije hteo da sarađuje, nažalost, znamo kako se završilo po našu ekipu, ispala je u grupnoj fazi, u kojoj su se nalazile Gana, Australija i Nemačka.

Pjević je u maju posetio redakciju Srpskog telegrafa i tom prilikom nam pokazao pismo koje je poslao Piksiju, u kom mu je garantovao plasman na Mundijal u Kataru ako bude sarađivao s prorocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading