TITULA, PA LIGA ŠAMPIONA: Pitali smo Mijatovića o Partizanu, njegove reči ODUŠEVIĆE Grobare!

Autor:

Sport

24.11.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Real Madrida Predrag Mijatović ocenio je da je Partizan napravio veliki iskorak u odnosu na prethodne sezone, što je najuočljivije na rezultatskom planu.

TITULA, PA LIGA ŠAMPIONA: Pitali smo Mijatovića o Partizanu, njegove reči ODUŠEVIĆE Grobare!

Foto: Starsport

Mijatović je, u ekskluzivnom razgovoru za Republiku, pohvalno govorio o radu Aleksandra Stanojevića, a podvukao je da crno-beli trebaju da se fokusiraju na osvajanje titule u Superligi Srbije.

- Naravno da pratim Partizan. Raduje me što su crno-beli uhvatili odličan korak, što se nalaze na čelu tabele i voleo bih da prekinu višegodišnju dominaciju Crvene zvezde. Takođe, ova takmičarska godina je, za sada, rezultatski drastično uspešnija u odnosu na prethodne. Partizan igra odlično u prvenstvu, uz solidan nastup u Evropi - odgovorio je nekadašnji reprezentativac na pitanje da li prati svoj bivši klub.

Republika

Foto: Starsport

"Neki novi Partizan" - Predrag Mijatović

Mijatović smatra da domaći šampionat mora da bude prioritet za klub iz Humske, kako zbog osvajanja titule, tako i zbog mogućnosti igranja Lige šampiona, što ona donosi.

- Apsolutni prioritet Partizana je da dođe do pehara u Superligi Srbije, a crno-beli moraju da sačuvaju okosnicu tima do kraja sezone. Neophodan je adekvatan plan za kvalifikacije i eventualan plasman u Ligu šampiona, čime bi se finansijska situacija značajno poboljšala. Pandemija koronavirusa je napravila brojne probleme svuda u svetu, kriza je pogodila i jedan Real Madrid, pa i Barselonu, pa i nas. Generalno, raduje me da se stvari u Humskoj kreću u pravom smeru - podvukao je Predrag Mijatović.

Podsetimo da je Predrag Mijatović (52) u periodu od 1990-1993. godine nosio crno-beli dres, odigravši 104 utakmice, uz 44 postignuta gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Penzioner

24.11.2021 19:29

Mijate, sta je bilo kada si se PROBUDIO ????

Titty MCboob

25.11.2021 05:10

@Penzioner - Zvezda izbacena iz svih takmicenja zbog prevelikog postenja i dugova koji rastu