DELIJE SU JEDVA DOČEKALE: Ovo je jedina šansa da Zvezda "diše za vrat" Partizanu!

Autor:

Sport

24.11.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku oce sezone, ekipa Crvene zvezde je preko "svojih pleća pretovarila" pregršt problema. Od stomačnog virusa zatim i korone, preko kazne zbog žutih kartona, suspenzija, povreda i na kraju zabrane igranja pred publikom u Ligi Evrope. U periodu kada su crveno-beli imali nekoliko pozitivnih igrača na koronu, odložen je i meč 10. kola Superlige Srbije protiv Voždovca.

DELIJE SU JEDVA DOČEKALE: Ovo je jedina šansa da Zvezda "diše za vrat" Partizanu!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Tačan termin meča je konačno objavljen. Odigraće se 1. decembra, a sada je odlučena i tačna satnica. Duel će početi na stadionu "Rajko Mitić" od 18:30 časova. 

Podsetimo se, odlaganje ove utakmice podiglo je veliku prašinu u srpskom fudbalu, kada je trener Partizana, Aleksandar Stanojević, okrivio tada glavnog i odgovornog za odlaganje utakmice doktora Miljka Ristića koji je kasnije odlukom Fudbalskog saveza Srbije smenjen sa funkcije čelnika Medicinske komisije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading