NEMA USLOVA ZA ODIGRAVANJE: Pred odlučujući meč u Partizan stigle važne vesti!

Autor:

Sport

24.11.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati su svi parovi fudbalskog Kupa Srbije, koji se nastavlja 1. decembra. U okviru osmine finala beogradski Partizan odmeriće snage protiv GFK Dubočice u Mrštanu u okviru, ali taj meč tamo ipak neće biti održan.

NEMA USLOVA ZA ODIGRAVANJE: Pred odlučujući meč u Partizan stigle važne vesti!

Foto: Starsport

Kao razlog navodi se stadion koji ne ispunjava uslove, prenosi ''Sportski žurnal''.

 - Predsedniku GFK Dubočice Dejanu Saviću preneli smo stav rukovodstva takmičenja da je nemoguće obezbediti ne samo malu tribinu u SC „Orion”, već i prostor iza ograde. Bez namere da ikoga povredimo, u Jablaničkom okrugu nema stadiona koji ispunjava uslove za odigravanje utakmica u Super ligi i u Kupu Srbije za ovu fazu - objasnio je predsednik komisije za vođenje takmičenja u Kupu FSS Miodrag Janković.

Meč između Dubočice i Partizana biće dakle odigran u Nišu ili Surdulici

Problem je međutim što 1. decembra Radnik dočekuje na svom stadionu Loznicu, dok je gostovanje Radničkog Crvenoj zvezdi odloženo.

Zbog toga je izvesno da će Dubočica dočekati crno-bele na Čairu.

- Na termin utakmice veliki uticaj, često i presudni,  ima medijski sponzor TV Arena. Ponuđena su dva termina, povoljniji je od 15.00, što ne znači da neće biti postignut dogovor i za večernji - dodao je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (1)

Loading
dragiša

25.11.2021 11:37

A kako je taj teren bio OK za predhodne utakmice Dubočice?