KAKO JE OVO USPEO DA PROMAŠI? A mogao je da ućutka "Kamp Nou"! Haris se ŽESTOKO OBRUKAO u poslednjem minutu (VIDEO)

Autor: KAKO JE OVO USPEO DA PROMAŠI? A mogao je da ućutka "Kamp Nou"! Haris se ŽESTOKO OBRUKAO u poslednjem minutu (VIDEO)

Sport

24.11.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnom petom kolu Lige šampiona imali smo prilike da ispratimo pregršt sjajnih mečeva te i uživamo u goleadama širom Evrope. Međutim, uprkos izuzetno uzbudljivoj utakmici odigranoj na "Kamp Nouu" između Barselone i Benfike, golova nije bilo. Meč će ipak ostati upamće po neverovatnom promašaju u poslednjem minutu nadoknade. Jednostavno, neko uspeva da postane heroj, neko ne.

KAKO JE OVO USPEO DA PROMAŠI? A mogao je da ućutka "Kamp Nou"! Haris se ŽESTOKO OBRUKAO u poslednjem minutu (VIDEO)

Foto: TwitterPrintscreen

Stopostotna šansa

Uprkos svim bravurama golmana Tera Štegena na golu Katalonaca, ostao je nemoćan kada je Haris Seferović u nadoknadi istrčao pred njega, jedan na jedan...

Međutim, sreća je napustila Švajcarca..

Seferović je imao čistu situaciju pošto je odlično istrčao kontru sa Nunjezom, dobio je idealan pas u pravom trenutku, ostao sam sa Štegenom kojeg je uspeo da nadmudri...svi navijači na "Nou Kampu" su zanemeli i videli loptu u mreži i poraz Katalonaca, ali je Haris uspeo da se obruka.

Seferović je uspeo da šutira pored gola. Kada je to video njegov trener Žorž Žesus pao je na travu u očaju.

Uverite se i zašto...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading