KLOP GA JE ŽELEO PO SVAKU CENU: Srbin se VRAĆA na Enfild!

Autor:

Sport

23.11.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Porta u sredu od 21 čas gostuju Liverpulu, što će ujedno biti povratak na kultni "Enfild" srpskog veziste Marka Grujića.

KLOP GA JE ŽELEO PO SVAKU CENU: Srbin se VRAĆA na Enfild!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde rekao je za britanski "Atletik" da mu je boravak u Liverpulu bio dragocen, a da posebno ceni menadžera Jirgena Klopa, koji je insistirao na njegovom dovođenju na Ostrvo.

Biće sjajno videti ponovo nekadašnje saigrače. U kontaktu sam sa Kostasom Cimikasom. Upoznali smo se prošle godine u pred sezoni, ali smo se sjajno sprijateljili. Srbija i Grčka nisu daleko. Takođe se čujem sa Fabinjom i Van Dajkom. Lepo sam proćaskao sa Hendom (Džordan Henderson prim. Aut.) nakon prve utakmice sa Liverpulom, kao i sa Jirgenom Klopom pre i posle meča. On je jedan od najvažnijih ljudi u mojoj fudbalskoj karijeri. Mnogo mu dugujem. Bio sam njegovo prvo pojačanje i doveo me je u neverovatan klub. Nisam mnogo igrao, ali mi je jedan od omiljenih trenera. Kakav je samo posao uradio sa Redsima - ocenio je srpski reprezentativac.

Republika

Foto: Starsport

Biranim rečima o velikanu sa "Enfilda" - Grujić

Gruja je pojasnio kako se obreo na "Dragau".

Uživao sam u Portu i svidela mi se ideja o povratku na Dragao. Klubovi su postigli dogovor, obavestili me da je transfer moguć i da imam zeleno svetlo. Bio je to transfer koji je odgovarao svim stranama. Nije lako kada svake godine idete na pozajmicu u drugi klub. Drugačije je kada igrate za klub sa kojim ste potpisali stalni ugovor. Želeo sam da se osetim kao da negde pripadam. Smatrao sam da sam odigrao par pristojnih utakmica za Liverpul u kup takmičenjima, ali u klubovima te veličine i kvaliteta teško je ući u tim. Konkurencija je paklena. Potrošili su silne milione na vezne igrače sa kojima je trebalo da se borim za mesto u ekipi - jasan je Marko Grujić.

Podsetimo da je Liverpul osigurao prvo mesto u grupi B sa 12 bodova, dva kola pre kraja grupne faze, dok će Portugalci voditi veliku bitku sa Atletiko Madridom, pa i Milanom, za evropsko proleće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading