KATAIJEV APEL PRED LUDOGOREC: Zvezdin vezista priželjkuje reprizu meča protiv Kairata!

Autor:

Sport

23.11.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u četvrtak od 18 časova i 45 minuta ugostiti Ludogorec u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope. Aleksandar Katai je svestan važnosti meča, ali veruje u pobedu svog tima i nada se da će imati veliku podršku dece na "Marakani"..

KATAIJEV APEL PRED LUDOGOREC: Zvezdin vezista priželjkuje reprizu meča protiv Kairata!

Foto: Starsport

Svesni smo važnosti utakmice protiv Ludogoreca i daćemo naš maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata i da se posle meča radujemo. Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku dece koja su bila fenomenalna protiv Kairata. Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmereni na utakmicu i jedva čekamo početak - rekao je Katai.
 
Sjajni vezista respektuje rivala, ali svestan je da je za Zvezdu bitno da se ostvari pozitivan rezultat. 

Katai je još jednom pozvao mališane da dođu i podrže crveno-bele protiv Ludogoreca.

 
Dobro ih poznajemo, ne tako davno smo igrali protiv njih u Bugarskoj i pobedili. Dobra su ekipa, ne smemo da se opustimo zbog toga što smo ih savladali pre mesec dana. Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbedio prezimljavanje, a pobeda bi nas približila tome da osiguramo drugo mesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su dve pobede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti - zaključio je Katai. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading