ŠKULETIĆ: Samo sam u Partizanu igrao srcem, ali se ne vraćam

Autor:

Sport

18.12.2017

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana Petar Škuletić poručuje da je samo u Humskoj igrao srcem i dušom, ali da ove zime nema šansi da se vrati u matični klub.

RepublikaFoto: instagfram.com/redballagency
Petar Škuletić

Škuletić je potvrdio da je letos bio na korak od povratka u Partizan, ali je ostao u Genčlerbirligiju, sa kojim se sada grčevito bori za opstanak u ligi.

- Uvek me puknu emocije kada se setim tih dana kada sam igrao u Humskoj, jer sam samo u Partizanu igrao i srcem i dušom. Ipak, moj povratak sada nije realan. Znam da je to uvek aktuelna tema i letos je bilo šanse da se vratim, međutim, sada sam ugovorom vezan za Genčler i tu se svaka priča završava - rekao je Škuletić za "Blic".

Napadač iz Danilovgrada je pohvalio tim crno-belih što je uspeo da prezimi u Evropi, što je mnogim generacijama, možda i boljim od ove, ostao samo san.

- Verujte, gledam skoro svaku utakmicu i oduševljen sam kako sve to izgleda, pogotovo zbog evropskog uspeha. Bilo je tu prethodnih godina možda i boljih generacija, ali samo je ova uspela da se izbori za proleće i zaslužuje da im se skine kapa - poručio je Petar Škuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading