PIKSI UZBURKAO ITALIJU: Selektor Srbije ima SAVET za Vlahovića, a posle ovih reči o SMS-u i Kostiću RASTE cena!

Autor:

Sport

23.11.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković dao je opširan intervju italijanskoj Gazeti delo Sport, a veliki deo razgovora je bio posvećen Dušanu Vlahoviću i Sergeju Milinkoviću Saviću.

PIKSI UZBURKAO ITALIJU: Selektor Srbije ima SAVET za Vlahovića, a posle ovih reči o SMS-u i Kostiću RASTE cena!

Foto: Starsport

Piksi je imao očinski savet za mladog golgetera Dušana Vlahovića.

- Imam samo jedan savet za Vlahovića: promeni tim, ali ostani u Italiji. Serija A je najbolje prvenstvo za njegovo dalje napredovanje i razvoj. Biće vremena da se oproba i u drugim prvenstvima- rekao je Stojković za "Gazetu delo Sport", a prenosi "Mozzartsport".

Stojković kaže kako Dušan ima sjajnu perspektivu i da Fiorentina ima šansu da zaradi veliki novac od njegovog transfera.

- Vlahović je fantastičan napadač, veliki profesionalac, mladić sa nogama čvrsto na zemlji. Nikada nisam imao problema sa njim jer je veoma inteligentan. Kada sam debitovao na klupi Srbije protiv Irske odmah sam uvrstio Dušana među startere ostavljajući našeg golgetera Mitrovića na klupi. Pobedili smo, a Vlahović je postigao gol- rekao je selektor Srbije.

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović

Naš selektor je imao samo reči hvale za Sergeja Milinkovića Savića...

- Sergej je svetska klasa. Možete misliti da je bilo u Srbiji ljudi koji su smatrali da Tadić i Sergej ne mogu da igraju zajedno. To su budalaštine. U mom timu uvek ima mesta za velike igrače. Obojica su starteri i svi vide kakva je to zabava.

Stojković ima preporuku za Inter, a to je da angažuje Filipa Kostića.

- Filip bi bio pravo pojačanje za Inzagija. Trči, centrira, na levom krilu je neverovatan: on je veliki radnik sa nemačkim mentalitetom.

Legendarni Piksi je još jednom sumirao utiske posle meča sa Portugalom i direktnog plasmana u Katar.

- Verovali smo od prvog momenta i bili smo ubeđeni da će nas naš spektakularni i ofanzivni stil igre odvesti u Katara. Ključna utakmica je bila protiv Portugala u Beogradu. Na polovremenu smo gubili sa 0:2. Moji momci su bili šokirani. U svlačionici sam im rekao: ’Vraćamo se na teren, postižemo odmah gol i na kraju pobeđujemo’. Meč se završio remijem 2:2- istakao je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading