IBRA KAO JOKIĆ: Nokautirao protivnika, pa poručio - namerno sam ga udario, ne kajem se! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.11.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Šveđanin Zlatan Ibrahimović je bez pardona priznao kako je namerno udario Španca Sezara Aspilikuetu u kvalifikacijama za Svtsko prvenstvo 2022.

IBRA KAO JOKIĆ: Nokautirao protivnika, pa poručio - namerno sam ga udario, ne kajem se! (VIDEO)

Foto: TwitterPrintscreen

Španci su imali vođstvo od 1:0, a Ibrahimović tek što je ušao na teren je zaradio žuti karton zbog čega će propustiti meč u baražu kvalifikacija za Mundijal.

Pre neki dan, u reprezentaciji, udario sam Aspilikuetu. Uradio sam to namerno. Nije me sramota da to kažem, jer je uradio neku glupost mom saigraču. Bilo je glupo, ali ja sam to ipak uradio da bi on shvatio i rekao sebi - ovo se ne radi. Nemaš mu*a da to uradiš meni, ali pokazaću ti šta će ti se dogoditi ako to probaš na meni. Zato sam to uradio - objasnio je Ibrahimović.

Fudbaler Milana je objasnio šta e desilo posle meča.

Da li je Aspilikveta reagovao posle meča? Šta može da mi kaže? Neće meni reći ništa, ali će reći mom saigraču, koji mu neće ništa odgovoriti, jer je previše fin. Nije bilo dobro sa moje strane. Ali ja sam to ipak uradio. Ja sam takav. Nije me sramota da to kažem.

Za propuštanje prve utakmice baraža, Ibrahimović kaže da nije previše zabrinut:

- Ne radi se ovde o propuštanju plej-ofa. Radi se o tome da on shvati da se ne rugamo čoveku koji leži. Ne napadamo psa koji ne govori, napadaj onoga ko je u stanju da uradi nešto. Previše je lako to izbaciti na mojim saigračima koji imaju 20 godina i veoma su fini momci. Nadam se da sada razume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading