SRBI SKUPLJI OD VICEŠAMPIONA SVETA: "Orlovi" posle velikog uspeha SRUŠILI Hrvate!

Autor:

Sport

23.11.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Srbije je skočila cena posle direktnog plasmana na Mundijal 2022, a na listi najvrednijih reprezentacija su preskočili i Hrvate!

SRBI SKUPLJI OD VICEŠAMPIONA SVETA: "Orlovi" posle velikog uspeha SRUŠILI Hrvate!

Foto: Tanjug/AP

Prema poslednjim podacima popularnog "Transfermarketa" koji se bavi cenama igrača i klubova, srpska reprezentacija ima vrednost od 342 miliona evra.

Tim reprezentacije Hrvatske je na 13. mestu, i vredi 316.70 miliona evra. 

Prvo mesto zauzima Engelska, čija se vrednost igrača procenjuje na 1.23 milijarde evra. Potom slede Francuska, koja vredi  978.8 miliona evra, Brazil 870.5, Portugal 775 miliona, dok je Argentina peta sa 747.5 miliona.  Ako gledamo samo ekipe iz Evrope, Srbija je u TOP 10, zauzima devetu poziciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalerima Srbije porasla cena

Što se tiče konkretne vred nosti igrača, cena Sergeja Milinovića Savića sa procenjuje na  70 miliona evra, a iza njega se nalaze Dušan Vlahović - 50 miliona evra, Luka Jović - 40 miliona, Nikola Milenković - 25 miliona, Filip Kostić - 20 miliona evra, dok  Aleksandar Mitrović i Dušan tadić trenutno "vrede" 16 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading