MOĆNA PORUKA SELEKTORA: Piksi objasnio zašto smo kao narod posebni!

Autor:

Sport

22.11.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju je odveo na Svetsko prvenstvo i ispunio san nacije, a sada je imao poruku za sve ljude u Srbiji.

MOĆNA PORUKA SELEKTORA: Piksi objasnio zašto smo kao narod posebni!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Delovalo je kao nedostižan san - direktan plasman na Mundijal u Kataru. Međutim, ne i za njega, on je sve vreme duboko verovao u ono čime Srbija raspolaže, on je sve vreme verovao u kvalitet svog tima, u sebe i u to da će Srbi biti pravi, kada za to dođe vreme.

Dragan Stojković Piksi kao igrač je važio za velikog virtuoza i fudbalera koji je jednim potezom znao da reši meč, a sve što sada pokazuje kao trener samo govori koliko je njegova fudbalska filozofija  vremenom dobijala pečat.

Mnoge njegove izjave uoči odlučujućijh partija će ući u anale, ali ipak postoji i jedna kojom je pokušao da na jednostavan način objasni sve ono što nas čini takvim kakvim jesmo, da uvek gledamo napred i da se uvek možemo osloniti jedni na druge.

- Slagaće vas svako ko kaže da je negde lepše nego ovde u Srbiji. Zašto je ovde najlepše? Zato što ste ovde među prijateljima, koreni su vam tu. Ovo ovde ništa ne može da zameni.
Ovde kad dođeš i osetiš tu atmosferu sa prijateljima, to ne može da se kupi. Tamo nemaš sa kim da popiješ kafu. Ovde se to rešava jednim pozivom.

 

 

Zar nije tako?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ne seri Piksi

22.11.2021 21:08

A decu si ostavio u Francuskoj i vencali su se sa strancima. Ne budi licemeran ....svaka cast za fudbal ali sve ostalo je propaganda a znamo dok je bio rat koliko se obogatio da je ratni profiter.

Odgovori 0 11
ce

23.11.2021 18:51

@Ne seri Piksi - To si slep kod ociju, da bi mogao nesto da kazes o Piksiju ,prvo: se seti prethodnih jalovih reprezentativnih garnitura I kombinacija, koje uz put nisu imale nikakve veze sa Srbijom. drugo: kada kazes 'Piksi' prvo se pokloni I odskakuci u rupicu odakle si dosao.