POZIV KOJI SE NE ODBIJA: POVRATAK Marija Mandžukića u reprezentaciju!

Autor:

Sport

22.11.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Mario Mandžukić, koji je dugo godina sa uspehom igrao za reprezentaciju Hrvatske, priključio se stručnom štabu Zlatka Dalića u redovima "Vatrenih".

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: POVRATAK Marija Mandžukića u reprezentaciju!

Foto: Tanjug/AP

Mandžukić je u prvoj polovini ove sezone pokušao da oživi karijeru u Milanu, ali su ga povrede sputale, pa je rešio da se u 35. godini povuče iz fudbala.

Nekoliko meseci je trajala pauza, a onda je odlučio da se vrati na mesto uspeha i pokuša da sa stručnim štabom Zlatka Dalića napravi što bolji rezultat na Mundijalu u Kataru naredne godine.

Hrvatska je pre osam dana izborila plasman na Svetsko prvenstvo, gde će braniti srebrnu medalju osvojenu pre tri godine u Rusiji, a upravo je Mandžukić golom Engleskoj izborio finale te 2018. protiv moćne Francuske.

Trofejni fudbaler nije krio zadovoljstvo zbog novog angažmana.

- Hvala selektoru Daliću i predsedniku Kustiću na poverenju. Lako smo se dogovorili. Znam koliko mi je reprezentacija značila kao igraču i želim tu strast, ali i svoje iskustvo, da prenesem novoj generaciji. Sjajno je što smo osigurali direktan plasman u Katar, sada imamo godinu dana mira da se kroz prijateljske utakmice i Ligu nacija dobro pripremimo za Svetsko prvenstvo", rekao je bivši napadač evropskih velikana poput Juventusa, Milana, Bajerna, Atletika...

Hrvatska će na žrebu za Svetsko prvenstvo 1. aprila, izvesno je, biti u drugom šeširu, pa bi i oni mogli da budu rival Srbije u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading