VELIKI RIVAL SKINUO KAPU PIKSIJU: Srbija ima OZBILJAN talenat!

Autor:

Sport

22.11.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biranim rečima pričao o Orlovima.

VELIKI RIVAL SKINUO KAPU PIKSIJU: Srbija ima OZBILJAN talenat!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Srbija je šokirala dobar deo fudbalskog sveta trijumfom u Lisabonu. Orlovi su svojim ofanzivnim pristupom na stadionu Benfike apsolutno zasluženo stigli do direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Mnogo pohvala dobili su igrači i selektor Dragan Stojković Piksi, a zanimljivu konstataciju izneo je selektor Republike Irske Stiven Keni. Naime, njega pobeda Srbije od 2:1 nije iznenadila. 

- Očekivao sam da imamo više bodova. Što se tiče raspleta u grupi nije nas iznenadilo što je Srbija završila kao prva. Vrednost njihovih igrača je velika. Poseduju veliki ofanzivni potencijal, uverili smo se u to iz prve ruke. Srbija ima ozbiljan talenat, i nije me iznenadilo što su završili kao prvi, ispred Portugalije koja ima neke od najboljih igrača sveta - poručio je selektor velikog rivala naših momaka iz grupe "A".

Republika

Foto: Starsport

Stiven Keni se pozdravlja sa našim selektorom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading