ZVEZDA BEZ PRVOG NAPADAČA U ODLUČUJUĆEM MEČU: Suspenzije i povrede DESETKOVALE tim sa Marakane!

Autor:

Sport

22.11.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde uspeli su da, uprkos povredama bitnih igrača i suspenzijama, ostanu neporaženi u meču prvog kola kvalifikacija za omladinsku Ligu šampiona, protiv Empolija (1:1)

ZVEZDA BEZ PRVOG NAPADAČA U ODLUČUJUĆEM MEČU: Suspenzije i povrede DESETKOVALE tim sa Marakane!

Foto: Republika

Marakana

Međutim, nova loša vesti stigla je u tabor omladinaca crveno-belih.

Trener Marko Neđić neće moći da računa na prvog golmana Stefana Marinkovića kao i na standardnog levog beka Viktora Radojevića, Marka Ćurića, kao i prvog napadača Aleksandra Kahvića.

- Dugo smo isčekivali meč, još od prve utakmice koja je odigrana u Beogradu. Dobro smo se pripremili, ali nećemo imati podršku nekoliko veoma bitnih i dobrih igrača koji su okosnica našeg tima. Međutim, trener Marko Neđić ima poverenja u sve fudbalere i mislim da će svaki saigrač dati maksimum na terenu. Očekivanja su da uđemo sto posto spremni u meč, od prvog sudijskog zvižduka, organizovano kao što je to izgledalo na prvoj utakmici. Želja i motivacija svih fudbalera na terenu mora da bude iznad limita. Ispunićemo sve zahteve u polju na koje nam je skrenuo pažnju stučni štab, analizirali smo rivala i znamo na šta tačno treba da budemo fokusirani. Kao i uvek igraćemo napadački fudbal, ići ćemo na pobedu i prolaz, jer u to čvrsto verujemo - rekao je kapiten tima Stefan Leković.

Stoga će put Italije krenuti: Bogdan Marinković, Nikola Borjan, Stefan Leković, Stefan Melentijević, Ognjen Mimović, Bratislav Marić, Aleksej Vukičević, Nikola Pantić, Mihajlo Milosavić, Marko Stojanović, Uroš Branković, Luka Lečić, Luka Bošković, Pavle Ognjenović, Nemanja Vidojević, Lazar Đurić, Stefan Pirgić, Mirko Nikolašević, Davor Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading