FLORA ĆE BITI NAJMANJI PROBLEM: Partizan u Talinu čekaju IZAZOVI na koje nije navikao i koji nemaju veze sa fudbalom!

Autor:

Sport

22.11.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana posle ubedljive pobede u derbiju nad Vojvodinom očekuje meč 5. kola grupne faze Lige konferencija protiv Flore u Talinu.

FLORA ĆE BITI NAJMANJI PROBLEM: Partizan u Talinu čekaju IZAZOVI na koje nije navikao i koji nemaju veze sa fudbalom!

Foto: Starsport

Partizan bi pobedom nad šampionom Estonije kolo pre kraja obezbedio plasman u nok-aut fazu trećeg po rangu evropskog takmičenja.

Crno-beli pred duel u Talinu imaju sedam osvojenih bodova, dok je Flora na svega dva boda.

Ono što će biti veliki problem za Partizan jeste to što se meč u Talinu igra od 16:30 po našem vremenu, odnosno od 17:30 po estonskom.

Zaista nesvakidašnji termin za evropske utakmice, ali su crno-beli u bliskoj prošlosti igrali u slično vreme.

Bio je to meč protiv Astane u Kazahstanu u 2. kolu grupne faze Lige Evrope. Meč u prestonici Kazahstana počeo je od 16:50 po našem vremenu, a Partizan je na kraju odneo pobedu rezultatom 2:1. 

Takođe, crno-belima u prilog ne ide veoma hladno vreme koje je trenutno na snazi u Estoniji, a za duel u četvrtak očekuju se i padavine, koje bi dodatno mogle da otežaju posao Partizanu.

Ipak, i pored svega četa Aleksandra Stanojevića biće ogroman favorit za trijumf u Talinu, a potencijalna tri boda bi pored plasmana u nok-aut fazu donela i finansijsku injekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading