SUZA SUZU STIŽE: Solskjer UPLAKAN napustio Old Traford (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveški strateg Ole Gunar Solskjer u nedelju je i zvanično otišao sa klupe Mančester junajteda.

SUZA SUZU STIŽE: Solskjer UPLAKAN napustio Old Traford (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Junajted je bio u seriji loših rezultata, a Oleu je presudio ubedljiv poraz od Votforda (4:1).

Solskjer se u suzama oprostio od kluba za koji je godinama nastupao i kao igrač:

- Znate koliko mi klub znači i šta sam hteo da postignem ovde. Za klub, za navijače, za stručni štab, za celu ekipu. Hteo sam da napravimo iskorak i borimo se za titulu u Premijer ligi, hteo sam da osvajamo titule. Novinari će me pitati da dajem intervjue, ali ja to neću raditi. Svi znaju da sam dao sve za ovaj klub i neću govoriti više na tu temu. Ovaj klub mi mnogo znači, hteo sam da dam sve za njega, ali nisam uspeo, pa je vreme da odem- rekao je Solskjer.

 

 

- Veoma sam ponosan na sve, ostvario sam san. Sve sam uradio, uživao sam od prvog do poslednjeg minuta, sve mi je bilo sjajno. Hvala i upravi što mi je dala priliku, hvala igračima što su me podržavali. Navijači su bili sjajni takođe. Potencijal ekipe je tu. Svi volimo ovaj klub i svi bismo želeli da vidimo da budu još bolji. Moramo da ostanemo na tom putu. Dolaziću, gledaću utakmice. Ja sam navijač Junajteda i želim igračima sve najbolje. Postoji dosta dobrih igrača tamo, dobrih ljudi. Znam da će preći preko ovoga i nastaviti dalje- zaključio je Solskjer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading