STANKOVIĆ OBJASNIO POSTUPAK! Evo zašto je izbacio Živkovića nakon samo 20 minuta igre!

Autor:

Sport

21.11.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je upisala novu ubedljivu pobedu na gostovanjima ove sezone. Ovoga puta u Lučanima je savladala Mladost sa 5:1, iako je domaćin vodio sa 1:0 od devetog minuta.

STANKOVIĆ OBJASNIO POSTUPAK! Evo zašto je izbacio Živkovića nakon samo 20 minuta igre!

Foto: Starsport

Ono što je bilo posebno zanimljivo u prvom poluvremenu pri vođstvu Lučanaca, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je izvršio dve izmene. 

Prva je bila prinudna, jer se Gobeljić povredio, ali sa Živkovićem to nije bio slučaj.

- Opet smo se slabo adaptirali na teren i protivnika, kao u Inđiji, ali svidela mi se reakcija igrača posle tog gola. Gajić i Ben su ušli odlično, Gobeljiću je otišla zadnja loža, a Rišairo se nije adaptirao na utakmicu. Ništa ne zameram, ne otpisujem ga, ali mi trebaju spremni momci, kao Ben koji je ušao fenomenalno.

- U poluvremenu smo popravili još par sitnica, namestili onako kako treba da stojimo na terenu, posebno drugu loptu smo popravili. To je ono što me interesuje, te druge lopte prave razliku kada se osvoje na protivničkoj polovini. Čestitam igračima i hvala navijačima na fenomenalnoj podršci - izjavio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading