PROBLEMIMA NEMA KRAJA! Nakon Natha - NOVI UDAR u Humskoj!

Autor:

Sport

20.11.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana sastaju se u Humskoj sa ekipom Vojvodine u nedelju od 15 i 45 u 17. kolu Superlige Srbije.

PROBLEMIMA NEMA KRAJA! Nakon Natha - NOVI UDAR u Humskoj!

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Bibras Natho

Svoja očekivanja pred derbi kola izneo je i strateg crno-belih Aleksandar Stanojević:

- Igra se derbi kola, protiv izuzetne ekipe koja je pokazala da je u usponu forme. Izuzetno disciplinovana ekipa. Verujem da ćemo odigrati na pravi način, kao što smo bili pravi u najvećem delu sezone. Nadam se da će doći navijači da nas podrže. Potrebna nam je podrška u svakom smislu te reči. Vojvodina je intenzivna ekipa, imaju izuzetetnu tranziciju, opasni su na bočne lopte, dobar proboj po boku, trener im je uneo disciplinu, poznat način rada. Trče dosta, bore se. Svesni smo svega toga, tako se i spremamo- rekao je Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Danilo Pantić

Naravno, nedostajaće crno-belima Birbas Natho koji je ostao u Izraelu zbog rezultata analize krvi:

- Znate dobro koliko nam znači Natho, kako karakterom nosi ekipu. Izuzetan igrač za nas, na ispitivanjima je u Izraelu. Čuli smo se, doktor je u svakodnevnom kontaktu sa njim. Ništa, videćemo, moraće neko drugi da preuzmu odgovornost. Generalno igramo timski, Partizan smo.

Možda se sada otvara veća šansa za Danila Pantića?

- Dača je igrao izvanredno, imao je povredu, sada je opet u prepoznatljivoj formi. Imamo sitnijih kadrovskih problema, videćemo na kojoj će poziciji Dača igrati. Imamo dosta igrača, na svima nama je da odigramo dobro. Natho jeste odigrao najveći deo utakmica, ali znate da rotiramo, pobeđivalo se. Pravićemo razne rotacije da nadomestimo izostanak Natha.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Nikola Terzić

Kakva je kadrovska situacija Partizana pred sudar sa Vojvodinom?

- Terzić sigurno neće igrati 10-15 dana, Jović je u konkurenciji za tim. Ko dobro trenira i radi uvek će biti nagrađen. Zdjelar se priključio ekipi pre dva dana, u konkurenciji je, kao i Šćekić, kao i Marković. Svi su u konkurenciji za sastav- rekao je Stanoje i tako dodatno zabrinuo "grobare", pošto je Terzić postao jedan od ključnih faktora u igri crno-belih.

 

 

Ne beži Stanojević od uloge favorita. Partizan je trenutno na 44 osvojena boda sa skorom 14-2. Vojvodina je na 23 boda i igra promenljivo ove sezone.

- Igramo na našem stadionu, moramo da imamo ulogu favorita. Naravno da smo protiv svakog favoriti na našem stadionu, ali poštujemo protivnika. Imperativ nam je pobeda. Važno nam je da budemo u kontinuitetu dobri i konkurenti za titulu. Pobeda je imperativ.

Potrudiće se Partizan da „ispravi“ kiks i remi sa Proleterom. Treba reći i da je Vojvodina u usponu forme i da je zabeležila dve pobede na poslednje tri utakmice u Superligi.

- Mogao je da bude remi protiv Čukaričkog ili TSC, svaka utakmica nam je ista, svejedno nam je. Imamo šest bodova više s utakmicom više. Ima imperativ i naš najveći protivnik, kao i Vojvodina koja se bori za Evropu. Svi imaju imperativ- zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading