BIVŠI REPREZENTATIVAC ŠOKIRAO: Evo ko je za njega najbolji napadač na Balkanu!

Autor:

Sport

20.11.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Jovanović govorio je za italijanske medije o napadaču Intera Edinu Džeku, kojeg je mnogo pohvalio.

BIVŠI REPREZENTATIVAC ŠOKIRAO: Evo ko je za njega najbolji napadač na Balkanu!

Foto: Starsport

Jovanović nikada nije igrao u Italiji, ali to nije smetalo tamošnjim medijima da ga kontaktiraju i priupitaju o Edinu Džeku. On ga je uporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem i kazao da se oni izdvajaju kada su u pitanju Balkanci, iako je napadač Milana čitavog života u Švedskoj. Naravno, ima ovdašnje korene.

- Džeko je čudo od igrača, nema mnogo sličnih napadača na svetu. Usudiću se da kažem da bi sa Zlatanom Ibrahimovićem bio najolji napadač na Balkanu. Veoma volim njegov stil igre, odličan je u svakom smislu - kazao je Jovanović.

On je takođe rekao da bi Bosna i Hercegovina izborila plej-of kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da je Džeko mogao da im pomogne. Međutim, to nije bilo slučaj. Edin je bio povređen, a BiH je pretepeo poraz i imao remi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading