SADIK i BARSELONA! Romansa može da počne!

Autor:

Sport

20.11.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Almerije i nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik bio je interesantan Barseloni u prethodnom periodu, a nije isključeno da se tako nešto obnovi.

SADIK i BARSELONA! Romansa može da počne!

Foto: Starsport

Umar Sadik

Ime Umara Sadika spominjalo se na sastancima čelnika Barselone u minulom periodu, dok je na funkciji tehničkog sekretara bio Ramon Planes. On je pre četiri dana lišen te dužnosti, te je "Mundo deportivo" otkrio ove detalje, uz saznanja da je Sadik zaintrigirao Barselonu kao napadač dobrih tehničkih predispozicija sa niskom cenom.

Bivši napadač Partizana je razmatran kao potencijalna alternativa za Serhija Aguera, čija karijera je u drugom planu nakon što je otkrio kardiološki problem, dok bi voleli da vide leđa Luku de Jongu koji je na pozajmici iz Sevilje do kraja sezone.

Almerija nema nameru da se rastane sa jednim od najvažnijih igrača ove zime, pa tako postoji klauzula u njegovom ugovoru da bi mogao da napusti klub u januaru samo ukoliko zainteresovani tim ponudi 60 miliona evra. Barselona će to teško učiniti. Međutim, ovaj katalonski medij piše da bi na leto, kada mu je izlazna cena 18 miliona evra, Barselona mogla da napravi konkretniji korak. Pitanje je koliko se on uklapa u Ćavijev sistem igre, ali ionako bi bio alternativni napadač.

Ove sezone je postigao sedam pogodaka na 15 utakmica u Segundi, a u Almeriju je, kako znamo, došao iz Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading