BEJL NAPADNUT NA TRENINGU! Prevršio je svaku meru! (FOTO)

Autor:

Sport

20.11.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler madridskog Reala Geret Bejl doživeo je neprijatnost na treningu.

BEJL NAPADNUT NA TRENINGU! Prevršio je svaku meru! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Grupa navijača Real Madrida malltretirala je Gareta Bejla nakon što se u petak vratio u klupske prostorije za trening nakon međunarodne pauze.

Bejl je morao da odustane od utakmice u utorak, pošto je Vels igrao nerešeno kod kuće protiv Belgije i izborio baraž kvalifikacija za SP.

Bejl je zadobio još jednu povredu sa reprezentacijom nakon što je odigrao svoj 100. meč u subotnjoj pobedi od 5:1 nad Belorusijom, protiv koje je igrao 45 minuta, što je dovelo do novih frustracija za njegov klub.

Ovaj 32-godišnjak je započeo prve tri utakmice Madrida u La Ligi ove sezone pre nego što se povredio na međunarodnoj dužnosti, što znači da od tada nije nastupao zašpanski tim.

Sada je skoro tri meseca otkako je bio uključen u tim za španske gigante.

Očekuje se da će bivši as Totenhema biti van terena između tri do četiri nedelje, što znači da je malo verovatno da će se vratiti u Real Madrid do sredine decembra.

Bejl je dobio kritike nakon što je igrao za Vels, a vodeći španski listovi i TV kanali su insistirali da bi trebalo da stavi svoj klub ispred svoje zemlje, što se smatra da on ne čini.

Ranije ove nedelje, novinar "Marke" Hose Luis Urtado napisao je da se Bejl ismeva Real Madridu zbog nedostatka entuzijazma za klub i dostupnosti za svoju naciju.

- Bejl se ruga Real Madridu. Nije to ništa novo. On to radi godinama... Ne zna se da li je on golfer koji igra fudbal u slobodno vreme ili je fudbaler koji u slobodno vreme igra golf.

Čini se da je to izveštavanje podstaklo vatru među klupskom bazom navijača, sa malom grupom pristalica koja se okupila ispred trening centra u Valdebebasu u petak da uzvikuju uvrede na račun Bejla.

Republika

Foto: TV GOL/Mirror

Nezadovoljni navijači

 

Igrač je ulazio u objekte kluba kada je grupa od četiri navijača, od kojih je jedan držao mobilni telefon, počela da viče i skače na njegovo vozilo.

Bejl je kasnije usporio da se zaustavi pored navijača, koji su odjednom postali manje raspoloženi.

Uzvikivali su mu pogrdne reči, ispraćene psovkama. 

- Nije njegov najbolji period ovde, ali navijači neće zaboraviti šta je uradio... Ako je u pravu kada se vrati sa reprezentacije i zaslužuje da igra, igraće - rekao je Anćeloti neposredno pre pauze.

Republika

Foto: TV GOL/Mirror

Bejl prevršio svaku meru

 

Činilo se da Bejl uživa u nekom preporodu u klubu pod Anćelotijem, pošto je bio izolovan pod Zinedinom Zidanom, međutim i dalje se čeka Velšanin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading