MITROVIĆ PRIČAO ENGLEZIMA O PODVIGU SRBIJE: Heroj "orlova" KUPIO navijače za sva vremena!

Autor:

Sport

19.11.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heroj Srbije Aleksandar Mitrović se posle plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru vratio u Englesku gde ga čekaju klupske obaveze.

MITROVIĆ PRIČAO ENGLEZIMA O PODVIGU SRBIJE: Heroj "orlova" KUPIO navijače za sva vremena!

Foto: Starsport

Mitrović je golom u 90. minutu srušio Portugal usred Lisabona, po povratku u London je sumirao utiske za tamošnje medije.

- Ostvarili smo istoriju. San je postao java, bilo je to fenomenalno veče. Nestvarno je šta smo postigli, pobedili smo Portugaliju na njihovom terenu što je prava retkost. Način na koji smo pobedili je posebno impresivan. Dominirali smo u svakom aspektu igre, u posedu, šutevima, svakom segmentu- rekao je Mitrović.

Srbija se plasrala na drugi uzastopni Mundijal, nakon što je bila učesnik svetske smotre u Rusiji 2018. godine.

- Bio sam učesnik Svetskog prvenstva već, ali način na koji smo igrali ove kvalifikacije i kako smo ih okončali je impresivan. U Srbiji je ovaj uspeh proslavljen kao da smo osvojili Svetsko prvenstvo. Osećaj je neverovatan.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Mitrović pričao Englezima o podvigu Srbije

Podsetio se nesrećnog penala protiv Škotske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Prošlo je tačno godinu dana od promašaja protiv Škotske. Bila je ovo sjajna godina. Sve je to život, kroz karijeru prolazite kroz teške periode tokom kojih donesete odluku da li ćete se boriti ili predati. Nikad nisam odustao, trudim se da držim podignutu glavu i da naporno radim, a to se ove sezone isplatilo. Ovo je sjajna godina za mene, ponosan sam zbog svega, izgleda kao san.

Fulamovi navijači su uvek uz Srbiju kada igra Mitrović...

- Kad Srbija igra, 100 posto Fulamovih navijača je uz nas, ali ta ljubav je u oba smera. Kad Fulam igra navijači u Srbiji su uz klub. Gledaju utakmice Fulama i lepo je što postoji ta podrška. Broj Fulamovih pristalica u Srbiji konstantno raste. Svi u Srbiji znaju šta Fulam znači za mene i svi poštuju klub svim srcem. Siguran sam da je tako i među pristalicama Fulama kada Srbija igra- rekao je srpski napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading