KORONA U SITIJU: Gvardiola ne može da računa na najboljeg!

Autor:

Sport

19.11.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona virus uzvraća udarac Premijer ligi. Kako je danas zvanično saopšteno iz Mančester sitija, prva zvezda tima i bitan šraf Pepa Gvardiole, Belgijanac Kevin De Brujne, pozitivan je na virus COVID - 19.

KORONA U SITIJU: Gvardiola ne može da računa na najboljeg!

Foto: Tanjug/AP

Ovu vest je najpre saopštio Gvardiola, uoči meča protiv Evertona, koji je na programu ove nedelje.

Kako se sumnja, sjajni vezista se inficirao tokom reprezentativne pauze, kada je nasutpao za selekciju Belgiju na meču protiv Velsa u ponedeljak, koji je završen 1:1.

- Otkrili smo pre dva dana. Sada je samo važno da se što pre oporavi. Sve vezano za fudbal je trenutno nebitno - istakao je Pep Gvardiola.

Očekuje se da će De Brujne pauzirati deset dana. Što znači da će propusti dva kola Premijer lige, kao i meč Lige šampiona protiv favorizovanog PSŽ-a.

- Mora da bude pažljiv. Vidimo da ljudi masovno umiru od kovida. Na sreću Kevin je vakcinisan i ubeđen sam da će sve biti u najboljem redu - izjavio je Gvardiola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading