KEŽMAN NAJAVIO BOMBU: Sergej stiže u redove VELIKANA!

Autor:

Sport

19.11.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok se cela Evropa pita gde će srpski napadač Dušan Vlahović nastaviti karijeru, pošto je rastanak sa Fiorentinom sve izvesniji od kada je odbio rekoradn ugovor, u prvi plan izbilo je Sergeja Milinković-Savića.

KEŽMAN NAJAVIO BOMBU: Sergej stiže u redove VELIKANA!

Foto: Paola Garbuio/LaPresse via AP

Sergej Milinković Savić

Naime, menadžer popularnog SMS-a, bivši reprezentativac Mateja Kežman je u razgovoru za italijanske medije otkrio koje planove ima sa taletnovanim reprezentativcem Srbije. 

- Uz svo poštovanje prema Laciju, Sergej je igrač za veliki klub u budućnosti. I siguran sam da će uskoro doći vreme za novu avanturu i nove snove. Juve je, po mom mišljenju, i dalje veliki klub i mislim da je čast za bilo koga da igra za taj klub. Videćemo šta nam donosi sutra, kakav će nam put Bog pokazati - rekao je Kežman za "Tutojuve". 

Milinković-Savić od 2015. godine nastupa za Lacio za koji je do sada odigrao 206. utakmicu i upisao 40 golova. Takođe ga često možemo videti kako sa kapitneskom trakom predvodi "nebeskoplave". 

Prema specijalizovan sajtu "Transfermarket" trenutna vrednost srpskog fudbalera iznosi 70 miliona evra. 

Kežman je zatim Italijanima izneo svoje impresije o plasmanu reprezentacije Srbije na prvenstvo sveta, ali je i istakao Sergejev doprinos tome. 

- Naša pobeda nad Portugalom u Lisabonu bila je fantastična noć za ceo srpski narod. Iskreno govoreći, selektor Stojković je bio veliki optimista i pokazao dobre stvari za kratko vreme. Siguran sam da sa ovim timom može sve bolje i bolje u budućnosti. Moja sreća je još veća zbog Sergeja i Vanje, oni su to zaslužili. Navijači su veoma srećni što vide Sergejeve kvalitete na terenu - konstatovao je Kežman.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading