U ARGENTINI SASTAVILI MOĆNI EKS-JU TIM: Najviše Hrvata, a srpskog junaka nema ni u rezervama!

Autor:

Sport

19.11.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možete li samo zamisliti kako bi danas izgledala fudbalska reprezentacija Jugoslavije? Bila bi to jedna od vodećih selekcija u svetskom ali i evropskom fudbalu. Time se upravio i pozabavio argentinski magazin "Ole" koji je posvetio pažnju igračima sa eks Ju prostora i napravio idelan tim.

U ARGENTINI SASTAVILI MOĆNI EKS-JU TIM: Najviše Hrvata, a srpskog junaka nema ni u rezervama!

Foto: Starsport

Na golu tima države koja više ne postoji našao bi se Slovenac Jan Oblak, dok bi u odbrani igrali Šime Vrsaljko (Hrvatska), Nikola Milenković (Srbija), Stefan Savić (Crna Gora) i Aleksandar Kolarov (Srbija).

Na sredini terena dejstvovali bi hrvatski trio, Luka Modrić, Marcelo Brozović i Mateo Kovačić uz reprezentativca Srbije Sergej Milinković-Savić.

Njihove rezerve bile bi Adam Marušić (Crna Gora), Miralem Pjanić (BiH) i Filip Kostić (Srbija).

U napad je ovaj argentinski sajt smestio dva igrača Edina Džeka i Dušana Tadića, a alternative bi im bili Dušan Vlahović (Srbija), Ivan Perišić (Hrvatska), Stevan Jovetić (Crna Gora) i Luka Jović (Srbija).

Ono što svakako privlaći pažnju je i činjenica da su su startnu postavu uvršteni Vrsaljko i Kolarov koji nisu deo svojih selekcija. 

Takođe, primetno je i da neđu najboljima nema Aleksandra Mitrovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading