ĆAVIJEVA REVOLUCIJA: Stižu četvorica!

Autor:

Sport

19.11.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Ćavi preuzeo je klupu Barselone na kojoj će narednog vikenda debitovati u gradskom derbiju protiv Espanjola.

ĆAVIJEVA REVOLUCIJA: Stižu četvorica!

Foto: Tanjug/AP

Španac ima potpunu podršku navijača, povratak Danija Alveša označio je jačanje pobedničkog mentaliteta u ekipi koja će se u narednim godinama oslanjati na mlade igrače.

Novinar iz Katalonije Đerar Romero donosi nekoliko zanimljivih informacija.

Ćavi je obavestio upravu kluba da Buskets, Pike i Alba nisu u mogućnosti da igraju više od jedne utakmice nedeljno, pa će tako Erik, Balde i Niko vrlo verovatno dobiti značajno veću minutažu.

Takođe, na njegovoj listi želja nalaze se četvorica fudbalera.

Reč je o  napadaču Karimu Adejemiju dok su preostala trojica defanzivci, kapiten Valensije Hoze Gaja, kapiten Čelsija Cezar Aspilikueta i štoper "plavaca" Andreas Kristensen.

Poslednjoj dvojici aktuelni ugovor ističe na kraju sezone i mogli bi stići na Nou Kamp kao slobodni igrači, dok Gaja sledećeg leta ulazi u poslednju sezonu ugovora što bi moglo biti adut "blaugrane" u pregovorima sa Valensijom.

Jasna je namera Ćavija da ojača defanzivu nakon što je procenio da navala Barselone ima potencijala, a da će centralni projekti na sredini terena biti talentovani Pedri i Gavi.

Kako bi to moglo da izgleda, videćemo u subotu od 21 sat protiv Espanjola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading