PAKLENI PLAN ALFE I OMEGE RADNIKA IZ SURDULICE: Tončev hteo da IZMINIRA Piksija!

Autor:

Sport

18.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je pod komandantskom palicom Dragana Stojkovića Piksija izborila plasman na Mundijal u Kataru, ali nisu svi u Fudbalskom savezu Srbije bili srećni zbog takvog ishoda.

PAKLENI PLAN ALFE I OMEGE RADNIKA IZ SURDULICE: Tončev hteo da IZMINIRA Piksija!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

Kako Srpski telegraf saznaje, član Izvršnog odbora FSS Novica Tončev planirao je da izminira Piksija i ljude okupljene oko njega, a sve je počelo na izvršnom odboru saveza održanom 30. oktobra, svega dve nedelje pred meč između Portugala i Srbije u Lisabonu (2:1).

TESNA SARADNJA

Tada je Tončev pokušao da uspostavi kontrolu nad izvršnim odborom i da smeni generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, što bi izazvalo haos oko reprezentacije. Šurbatović i Stojković tesno sarađuju još od marta, kada je Piksi preuzeo kormilo reprezentacije i postao najuspešniji selektor u istoriji naše zemlje. Eventualna smena Šurbatovića unela bi nemire u reprezentaciju pred meč odluke za plasman na Svetsko prvenstvo, a haos bi se nastavio da Tadić, Mitrović i drugovi nisu bacili Kristijana Ronalda i drugove na kolena.

- Na poslednjem izvršnom odboru saveza Novica Tončev planirao je da napravi haos uoči utakmice protiv Portugala. Njegova ideja je bila da preuzme kontrolu nad IO i smeni generalnog sekretara Jovana Šurbatovića. U tome su ga sprečili selektor Stojković, koji tesno sarađuje sa Šurbatovićem, i bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić. Tončevu je odgovaralo da Srbija izgubi u Lisabonu da bi mogao da kaže da stvari ne funkcionišu i ostvari namere da ojača poziciju pred izbore, koji slede u martu - navodi naš izvor, godinama dobro obavešten o dešavanja u FSS.

ODNELI POBEDU

Piksijeva struja odnela je pobedu i na fudbalskom terenu, ali i u strukturama saveza. Licemerni Tončev je posle žustrog izvršnog odbora seo u avion s reprezentacijom i otišao na meč u Lisabonu. Po povratku ekipe u Srbiju slavodobitno se slikao sa fudbalerima i ekipom pred navijačima, a čak je i na stadionu u Surdulici organizovao da se napravi mural u čast Dragana Stojkovića Piksija. Istog onog kog je želeo da poremeti pred najvažniji meč za nacionalni tim u poslednjoj deceniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
test

18.11.2021 22:04

I toncev i surbatovic i karadzic uz bjekovica i zecevica su nesto najgore ne u srpskom fudbalu nego u sportu uopste

Odgovori 14 3
Nik

19.11.2021 08:53

@test - Očigledno lesinari znaju gde i odakle se najlakse krade. Ocigkedno za te iste treba da se desi narod, i da ih otera u istoriju.

marko

19.11.2021 00:35

Secam se da sam citao pre nekoliko meseci bas na ovom portalu da je ovaj Surbatovic ukrao neki pecat ili slicno prilikom onog puca i teranja Pantelica

Moci

19.11.2021 08:50

Bagdadski lopov i ulizica teška.