UŽASNE VESTI: Otkriveno od čega boluje Natho!

Autor:

Sport

18.11.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Partizan i Bibrasa Natha.

UŽASNE VESTI: Otkriveno od čega boluje Natho!

Foto: FK Partizan

Bibars Natho

Bibras Natho je meč Izraela protiv Austrije napustio već u 23. minutu, nakon što je zatražio izmenu. Saopšteno je da nije bila u pitanju povreda, već umor.

Kapiten Izraela propustio je meč sa Farskim Ostrvima, a bilo je objavljeno da će proći kroz dodatna ispitivanja.

Nakon tih ispitivanja Nathu je dijagnostifikovana anemija, prenosi Telegraf.

U pitanju je problem stvaranja crvenih krvnih zrnaca u organizmu, te dok se potpuno ne ispita i ne utvrdi njegovo zdravstveno stanje, neće ni trenirati, a pogotovo igrati utakmice.

Natho je već duže vreme osećao slabost, a sve to je pripisivao umoru i velikom broju utakmica. Nažalost, ispostavilo se da sjajni vezista Partizana ima veće zdravstvene probleme.

Izraelac neće igrati ni protiv Flore u 5. kolu Lige konferencija, a pitanje je hoće li uopšte biti na raspolaganju Aleksandru Stanojeviću do kraja jeseni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljutko

19.11.2021 12:27

Ja sam imao iste probleme bez lekova može da se reši. Koristiti konjsko meso i piti svakog dana sok od cvekle šargarepe i limuna i med uz to. Jednom dnevno čaj od koprive.