ŽESTOKA KAZNA ZA ZVEZDU I MRKELU: FSS nemilosrdan - šampion Srbije zbog jedne izjave plaća VELIKI ceh!

Autor:

Sport

18.11.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija FSS kaznila je Crvenu zvezdu zbog upotrebe pirotehnike na tribinama, sa pola miliona dinara, dok je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela kažnjen sa 150.000.

ŽESTOKA KAZNA ZA ZVEZDU I MRKELU: FSS nemilosrdan - šampion Srbije zbog jedne izjave plaća VELIKI ceh!

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela je kažnjen zbog javnog kritikovanja suđenja posle meča sa Vojvodinom, u Novom Sadu.

Saopštenje je objavio klub, kroz izjavu funkcionera i oštricu kritike usmerio ka ljudima iz FSS, odgovornim za arbitražu i VAR tehnologiju.

Šef struke Metalca, Žarko Lazetić, po istom osnovu, sankcionisan je sa 120.000 dinara. Mladi stručnjak obrušio se na sudije posle meča sa Spartak Ždrepčevom krvi, takođe, u formi izjave dostavljenoj medijima. Za razliku od Mrkele imao je olakšavajući okolnost, prvi put se našao pred Disciplinskom komisijom zbog komentara rada službenih lica i zbog toga će uplatiti 30.000 dinara manje.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama, Crvena zvezda je sankcionisana sa pola miliona dinara, a to im nije prvi prestup ove sezone.

Vojvodina je po istom prestupu kažnjena sa 300.000 dinara. Reč je o meču sa Crvenom zvezdom i oba sa novosadskim Proleterom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
marko

18.11.2021 17:33

Sta je sa kaznom za stanojevica zbog istih komentara? Dobro sad makar znamo kakav ce biti odnos FSS prema Zvezdi. Sigurno nece niko cutati i trpeti ovakve stvari tj dvostruke arsine

john doe

18.11.2021 20:02

Sta je sa kaznom za Stanojevica?