SELEKTOR ZABRANIO DA GA ZOVU PIKSI! Stojković otkrio detalje iz svlačionice!

Autor: SELEKTOR ZABRANIO DA GA ZOVU PIKSI! Stojković otkrio detalje iz svlačionice!

Sport

18.11.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, odveo je naš nacionalni tim direktno na Svetsko prvenstvo u Kataru. Presudna tri boda pala su u nemogućoj misiji u Lisabonu pred više od 60 hiljada navijača Portugala. Stojković je takođe dobitnik i "zlatne lopte" za najboljeg trenera u Srbiji.

SELEKTOR ZABRANIO DA GA ZOVU PIKSI! Stojković otkrio detalje iz svlačionice!

Foto: Starsport

Popularni Piksi danas je gostovao u emisiji "Uranak" na TV "K1" gde je još prošle godine rekao da bi sigurno odveo Srbiju na Mondijal ako bi preuzeo kormilo našeg tima.

Voditeljku je zanimalo zašto igrači Stojkovića zovu Mister. 

- To je internacionalni naziv, tako je zgodno. Mister ili „coach“. Ne mislim ništa posebno o tome. Pa neće valjda Piksi da me zovu? Kakav Piksi, pa nismo mi drugari, to ne bi bilo u redu - istakao je Stojković.

Selektor je takođe otkrio da je znao da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći u avion pred put u Lisabon.

- Kada utišate La Luž sa 62.000 navijača – za to se živi! Ja bih sve prodao da odem u Katar, meni nikakav novac ne treba. Taj milion od države, to znači da nas država podržava, to je samo dodatni vetar u leđa. Igrači nisu znali da će predsednik doći da ih isprati, samo sam ja znao jer smo se tog dana čuli i dogovorili, ali za taj milion nisam. To su za mene trivije, a vidim da se mnogi time bave. Igrači nisu mogli da veruju da ih je posetio predsednik - istakao je Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading