ZVEZDA REPREZENTACIJE BIH IZBAČENA ZBOG LUDOG PROVODA? Oglasio se Pjanić i potpuno ZBUNIO javnost!

Autor:

Sport

17.11.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je odjeknula vest da je Miralem Pjanić izbačen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, a sada se oglasio i bivši fudbaler Barselone i Juventusa.

ZVEZDA REPREZENTACIJE BIH IZBAČENA ZBOG LUDOG PROVODA? Oglasio se Pjanić i potpuno ZBUNIO javnost!

Foto: Tanjug/AP

 

Miralem Pjanić kaže da nema skandala i da nije izbačen iz reprezentacije.

Nakon što su mediji u BiH pisali da ga je selektor Ivajlo Petev isključio iz tima jer je uhvaćen u provodu, vezista Bešiktaša oglasio se na društvenim mrežama i rekao da nije zbog toga propustio meč protiv Ukrajine.

- Ovim putem želim da demantujem lažnu vest koja je juče objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnjoj utakmici. Prava i jedina istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevom- napisao je Pjanić.

Međutim, saopštenje Fudbalskog saveza BiH je totalno zbunilo javnost.

- Njegov postupak koliko god da nije bio primeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba da oseća svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba da shvatimo kao posledicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se dešavalo u poslednjih godinu dana karijere- navedeno je u saopštenju Saveza, koje je potom obrisano.

Bosna i Hercegovina je izgubila u novembru i protiv Finske i protiv Ukrajine i tako je ispustila velike prilike u borbi za mesto koje vodi u baraž za plasman na Svetsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading