"SRBIJA ĆE IGRATI ZAVRŠNICU MUNDIJALA! Na prvom mestu morate da ostanete tim"

Autor:

Sport

17.11.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanskohercegovački trener Mehmed Baždarević kaže da je Srbija pobedom u Portugalu (2:1) napravila veliku stvar.

"SRBIJA ĆE IGRATI ZAVRŠNICU MUNDIJALA! Na prvom mestu morate da ostanete tim"

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

On ističe da Srbija ima više od 20 fudbalera, koji su klasa, ali da, ipak, i dalje ne može da se meri sa Hrvatskom, koja je dugo radila kako bi bila to što jeste.

- Takvi smo mi na ovim prostorima, odmah bismo do kraja. Morate čvrsto da ostanete na nogama. Hrvatska je dugo radila da bi postala vicešampion sveta. Nije se dogodilo preko noći... Dobri ste, ali mislim da je prerano da se priča da ste bolji od Hrvatske. O tome i često govorimo, volimo da preskačemo stepenice. Mundijal u Kataru je lepa prilika da se pokažete i dokažete - rekao je Baždarević za "Blic".

Baždarević je govorio i o konkretnim pojedincima.

- Ima ih dosta. Sviđa mi se Tadić i njegovi mangupski potezi. Jednom loptom može da promeni sve. Mali Sergej iz Lacija je takođe čudo, biće igračina. O Kostiću se malo priča, ali je on čovek zadatka. Pozadi imate Milenkovića i Pavlovića, koji mogu da postanu veliki igrači. O napadačima sam već pričao. Međutim, na prvom mestu morate da ostanete tim - istakao je on.

On je dodao i da veruje da Srbija može do četvrtfinala Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading