GDE ĆE JOVIĆ? Mijatović uputio SAVET Srbinu - Luka ne sme da napravi veliku GREŠKU!

Autor:

Sport

17.11.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Real Madrida Predrag Mijatović analizirao je aktuelnu sezonu "Galaktikosa", ali i sudbinu Luke Jovića u "Kraljevskom klubu".

GDE ĆE JOVIĆ? Mijatović uputio SAVET Srbinu - Luka ne sme da napravi veliku GREŠKU!

Foto: Profimedia

Mijatović je, u ekskluzivnom razgovoru za Republiku, istakao da Madriđani imaju velike šanse za osvajanje titule u Primeri, dok su im izgledi u Ligi šampiona drastično manji.

- Real je specifičan klub koji u svaku takmičarsku godinu ulazi sa maksimalnim ambicijama, što je komplikovano. Šanse za osvajanje titule su, po meni realne, posebno imajući u vidu stanje kod konkurenata. Barselona je u teškoj situaciji, Atletiko, koji brani trofej, nije na prošlosezonskom nivou, dok je Sosijedad odlično krenuo, ali pitanje je koliko dugo mogu da pariraju Realu - ocenio je bivši reprezentativac Jugoslavije za Republiku, a potom je analizirao izglede u elitnom takmičenju.

- Tu je stanje malo teže. Nekoliko klubova su u boljoj formi od Reala, pre svih Bajern Minhen i Mančester siti. Ipak, radi se o najtrofejnijem evropskom klubu sa bogatim iskustvom koga nikada ne treba otpisati.

Reprezentativac Srbije Luka Jović nije u prvom planu kod trenera Karla Anćelotija, ali Peđa je ubeđen da to može da se promeni.

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Ilustracija Anćelotija i Jovića

- Jović nije starter, retkod dobija priliku, što utiče na pad samopouzdanja, žao mi je zbog toga, iskreno. Ipak, Real je veliki klub sa dosta kvalitetnih igrača, a on treba da bude strpljiv i sačeka svoju šansu. Odlazak na novu pozajmicu bi bio kontraproduktivan. Teško je kada negde dođete usred sezone, dok se priviknete na novu sredinu i saigrače, vreme je već prošlo. Sezona je duga, a ukoliko ga ne izda strpljenje, mislim da će dobiti šansu da pokaže šta zna - dodao je Predrag Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading