ORLOVI DOČEKANI KAKO DOLIKUJE: Reprezentativci Srbije SLAVILI sa navijačima uz trubače! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.11.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije su večeras stigli u Beograd posle pobede nad Portugalcima i izvojevanog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, a na aerodromu "Nikola Tesla" je organizovan doček.

ORLOVI DOČEKANI KAKO DOLIKUJE: Reprezentativci Srbije SLAVILI sa navijačima uz trubače! (VIDEO)

Foto: Milan Kostić

Reprezentativci Srbije su dočekani vodenim lukom koji se koristi za najveće počasti, a oni su to defeinitivno zaslužili.

Na aerodromu se okupio veliki broj medija i navijača, pa je usledila prava "fešta" uz zvuk trube.

Po sletanju u Beograd su se najpre obratili Dragan Stojković Piksi, Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić, a potom je usledilo slavlje i fotografisanje sa navijačima.

Doček ste mogli da pratite uživo na našem sajtu.

21.11 Srbija će i večeras slaviti do duboko u noć. Pogledajte feštu navijača koji su uz trubače dočekali reprezentativce Srbije...

21.00 Kapiten Srbije Dušan Tadić je bio oduševljen po sletanju u Beograd i još jednom apostrofirao uticaj selektora na veliki uspeh naše reprezentacije.

- Treba istaći selektora i stručni štab kojim se okružio. Falilo nam je to u prošlosti. Previše smo razmišljali o drugima, a malo o sebi. Zato su i pali Portugalci. Najbitnije je da pobeđujemo i da su momci srećni i zadovoljni- rekao je Dušan Tadić.

20.57 Onda se obratio heroj nacije, Aleksandar Mitrović.

- Ima vremena da razmišljamo o Mundijalu, da proslavimo večeras, ne razmišljamo još o protivnicima. Selektor je izvukao najbolje iz svakog igrača, napravio je tim kolektiv, jedno veliko veče, sve nam ovo daje veliku motivaciju.

- Život piše romane, ovo je jedna lepa priča koju ću da pamtim, naučio sam mnogo, teških godinu dana od prošlog finala i promašenog penala, a sada ide lepši period- rekao je Mitrović.

20.55 Selektor Srbije se najpre obratio navijačima i okupljenim novinarima.

- Sve to je urađeno je zasluženo, Srbija ima pravo da slavi, sanjam da odem kući, previše je bilo pritiska i svega, ali najvažnije je da smo stigli do cilja- rekao je Piksi.

20.40 Fudbaleri Srbije sleteli su na aerodrom ''Nikola Tesla'' avionom Er Srbije.

Na aerodromu je avion dočekan vodenim lukom u čast reprezentacije Srbije.

"Orlovi" će biti dočekani na aerodromu "Nikola Tesla" posle istorijskog uspeha u Lisabonu.

Reprezentativci Srbije bi trebalo da stignu u Beograd oko 20:30 minuta, a očekuje se veliki broj navijača.

Među putnicima neće biti Nemanja Radonjić i Marko Grujić koji su ostali u Portugalu. 

Ono što je sjajna vest je da su premiju od milion evra u međusobnom dogovoru odlučili da uplate za lečenje onima kojima je to najpotrebnije, bolesnoj srpskoj deci za lečenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading