JEDAN OD NAJSKUPLJIH ENGLEZA IKAD KOD SRBINA! Imaće šta da kaže na terenu!

Autor:

Sport

15.11.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Kerol pojačao Reding.

JEDAN OD NAJSKUPLJIH ENGLEZA IKAD KOD SRBINA! Imaće šta da kaže na terenu!

Foto: Starsport

Veljko Paunović

Nekadašnji fudbaler Njukasla, Liverpula i Vest Hema, Endi Kerol, potpisao je ugovor sa Redingom i igraće za Veljka Paunovića!

Tridesetdvogodišnjak je potpisao kratkoročan ugovor koji ističe već sredinom januara, a u klubu se nadaju da će im iskustvo koje ima pomoći da pre svega postanu efikasnija ekipa, te poboljšati realizaciju napadačkog dela tima. Kerol je od leta bio bez kluba, njegova poslednja epizoda bila je u dresu “Svraka”, što mu je bio drugi mandat u Njuki. Obavio je sve potrebne medicinske preglede, sledeće na redu jeste provera fizičke spreme, nakon čega će Kerol biti spreman da započne novo poglavlje, ovog puta u Čempionšipu!

– Ovo je posao na kojem smo radili već duži vremenski period, uvereni smo da je ovo dobar potez kako za nas, tako i za njega. Endi je u potrazi za novim izazovima u karijeri, a nama je potreban igrač njegovog kvaliteta i iskustva. Stvari se odlično poklapaju i radujem se radu sa Endijem u sledećih nekoliko meseci – rekao je Veljko Paunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading