DOČEKALI SMO I TO: Hrvati hvale srpsku reprezentaciju!

Autor:

Sport

15.11.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska javnost hvali reprezentaciju Srbije.

DOČEKALI SMO I TO: Hrvati hvale srpsku reprezentaciju!

Foto: Starsport

Piksi i Mitrović

Mediji sa prostora nekadašnje Jugoslavije ishvalili su izdanje izabranika Dragana Stojkovića Piksija na travi velikog protivnika.

Hrvatski portal Indeks konstatovao u naslovu da je Srbija napravila senzaciju na Lužu i izborila plasman na Mundijal u Kataru.

Jedna od najvećih pobeda u istoriji Srbije", napomenuli su iz Indeksa.

Sportske novosti su napisale da su "Orlovi" golom u 90. minutu poslali Kristijana Ronalda u plej-of, ističući strelca Aleksandra Mitrovića.

 

 

Najdalje je otišao Večernji list u analizi izveštaja pod naslovom "Srbija šokirala Portugalce".

Zanimljivo, uporedili su Srbiju sa snagom velesila kakve su Francuska i Španija.

- Portugalci su imali prednost domaćeg terena ulogu favorita, vodstvo od druge minute zahvaljujući pogotku Renata Sančesa i svejedno nisu uspeli. Niti bod, što bi im takođe bilo dovoljno za plasman u Katar. A sve to zbog hrabre, brze i srčane igre Srba. Delovalo je kao da domaćini igraju protiv Francuske ili Španije posle izjednačenja - konstatuju iz Večernjeg.

U komšijskoj Bosni i Hercegovini su nešto umereniji izveštaji, ne toliko kao u Hrvatskoj.

Portal Kliks je napisao da je Srbija senzacionalno savladala Portugal i plasirala se na Svetsko prvenstvo, a Dnevni Avaz naglasak daje na preokretu Srbije u Lisabonu.

Na crnogorskim Vijestima stoji naslov "Ronaldo u suzama, Srbija na Mundijalu", aludirajući na kraj asa Mančester junajteda sa Portugalom, dok je lokalni CDM konstatovao da se Srbija pridružila Hrvatskoj u Kataru.

Ekipa iz Severne Makedonije je ispratila sa velikom pažnjom podvig Srba.

- Mitrović rasplakao Portugalce, naslov je izveštaja, koji je kasnije ispraćen sa izjavama i slavljem srpskih fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading