OVO JE CEO SVET ČEKAO: Nakon poraza od Srbije naciji se obratio Kristijano Ronaldo!

Autor:

Sport

15.11.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet je ostao u šoku nakon sinoćne pobede Srbije u Lisabonu, na stadio "La Luž". Hiljade navijača Portugala, gledalo je svoju reprezentaciju kako spuštene glave odlazi sa terena. Takav je slučaj bio i sa fudbalskom zvezdom, Kristijanom Ronaldom.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Ronaldo

Dan kasnije Ronaldo je hladne glave odlučio da se oglasi i obrati naciji.

- Fudbal nam je iznova i iznova pokazao da su, na momente, najvijugavije staze one koje vode do najpoželjnijih ishoda. Rezultat je bio težak, ali nedovoljan da nas sruši. Cilj da budemo prisutni na SP je još živ i znamo šta je potrebno da bi stigli tamo. Bez izgovora, Portugal ide u Katar - rekao je Ronaldo.

Takođe se na društvenim mrežama oglasila i Kristijanova majka koja je mu je poručila - "Veruj sine". 

Selektor Portugala Fernando Santoš je sinoć objašnjavao zašto je Ronaldo besno reagovao na terenu i bio arogantan prema njemu kada mu je prišao.

- Rekao je da je u Srbiji postigao gol u nadoknadi vremena koji nije priznat. To je normalno, i ja sam bio frustriran. Ipak, na kraju utakmice malo ko će objašnjavati šta je moglo ili nije moglo da se desi - objasnio je Santoš scenu koja je šokirala ceo svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
subotički mag

15.11.2021 13:43

a gde je bio ronaldo na toj utakmici ??