NEKO JE DUNSTER, A NEKO PIKSI: Sabrana dela Ljubiše Tumbakovića i Kalaba koji još mora da uči....

Autor:

Sport

15.11.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska repreztentacija Srbije plsirala se na Mundijal u Kataru 2022. godine zauzevši prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Strahinja Pavlović

"Orlovi" su u nedelju uveče izborili veliku pobedu u Lisabonu protiv moćne Portugalije (2:1), a heroj je bio strelac pobedonosnog gola u 90. minutu Aleksandar Mitrović.

Međutim, pravi i istinski junak ovog podviga je Dragan Stojković Piksi, selektor koji je spojio nespojivo, okupio Srbe bez obzira na navijačku pripadnost i šansu dao onim igračima koji to na terenu i zaslužuju.

Motivisao je Strahinju Pavlovića da pojede Kristijana Ronalda, istog tog "Kalabu" koga prethodni selektor Ljubiša Tumbaković u početku nije pozivao, jer je kako je on sam govorio "još uvek mlad":

Republika

Foto: Starsport

Bivši selektor Srbije Ljubiša Tumbaković

- Razmišljali smo o njemu, ali procena je bila da je bolje da igra za mladu selekciju koju očekuju dve veoma važne utakmice u kvalifikacijama. Pod lupom je još mladih, sve pratimo- rekao je Tumba svojevremeno.

I tako mic po mic mi dođosmo do Mundijala, ali na herojski način pobedom na tlu Portugalije sa sve Kristijanom u u timu domaće selecjije.

Kapa dole Piksi!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading