SANTOŠ OPLEO PO RONALDU I ZVEZDAMA: Selektor Portugala nije mogao da se suzdrži!

Autor:

Sport

15.11.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da niko nije očekivao da će selekcija Portugala, na svom stadionu, pred hiljadama svojih navijča, izgubiti od Srbije i tako propustiti priliku da se direktno kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Kataru, no to se upravo i dogodilo.

Republika

Foto: Starsport

Fernando Santos

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija su preokreto stigli do pobede (2:1) i tako omogućili veliko slavlje širom zemlje.

Portugal je u većem delu utakmice izgledao kao slabiji protivnik, a nije uspeo ni da uspostavi ni svoj prepoznatljiv, napadački stil igre.

- Igrači znaju da mi uvek igramo na pobedu i razmišljamo na ofanzivan način, ali ne ide uvek onako kako želiš da ide. No, odgovornost za ovaj poraz je moja - istakao je portugalski selektor Fernando Santoš nakon utakmice i dodao:

- Istina je da je Srbija bila bolja. Mi smo se trudili, ušli u utakmicu jako dobro, pravili pritisak i postigli gol. Kasnije smo počeli da igramo bez lopte u nogama, stajali smo dosta defenzivno i imali smo problema da se približimo igračima Srbije.

Isksni fudbalski stručnjak je zatim kritikovao zvijezde svog tima, a iako nije imenovao nikoga, portugalski mediji su locirali da je napad usmeren na Kristijana Ronalda s kojim je Santoš imao i malo burniju razmenu mišljenja na terenu nakon kraja utakmice.

- U našem je DNK upisano da imamo loptu i igramo s njom u nogama, ali kod nas je to samo radio Bernardo Silva. Igrali smo prestrašeno i nervozno - rekao je Santos, ali i zaključio:

- Ova ekipa ima sve što je potrebno da pobedi u dodatnim kvalifikacijama i mi ćemo biti u Kataru. Svi znamo da nismo napravili ono što smo trebali, ali bit ćemo u Kataru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading